Nieuw: Mijn BAMM!

Personaliseer nu uw BAMM! Zorg touch met Mijn BAMM! Dit nieuwe softwarepakket geeft u de mogelijkheid om uw eigen spellen te maken. In een handomdraai tovert u uw foto’s, video’s of muziek om tot leuke of leerzame toepassingen. Met Mijn BAMM! maakt u spellen waarin bewoners of cliënten zich herkennen. Het is ook mogelijk om de spellen aan te passen aan de activiteiten van het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel die past bij Pasen, een memory met foto’s van uw stad of dorp, of een schoenendoos vol met persoonlijke herinneringen van bewoners of cliënten.

Wilt u hulp bij het aanpassen van de spellen? Wij helpen u graag om met nieuw of bestaand materiaal tot een mooi eindresultaat te komen.

Mijn BAMM! is kosteloos en standaard inbegrepen bij aanschaf van een BAMM! Zorg touch device.
Meer informatie? Bel met 0187 74 54 87 of stuur een mailtje naar info@bammultitouch.nl