BAMM Multitouch voor Hospitality & leisure

Met BAMM Multitouch bekijk je content met slechts een veegbeweging. De multi-touch interface zorgt voor een veelzijdigheid aan mogelijkheden, van entertainment tot zakelijk. Klaar om jouw gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden?

Verhoog je omzet en verbeter je snelheid

De omzet verhogen of meer zittingen per avond realiseren? Door jouw aanbod slim weer te geven, kun jij cross selling en upselling stimuleren. Met de eenvoudige bestelfunctie kunnen gasten in slechts een aantal veegbewegingen papierloos hun bestelling doorgeven of afrekenen, waardoor jij niet alleen meer zittingen per avond realiseert, maar ook jouw omzet verhoogt!

Creëer interactie

Samen zijn. Genieten. Interactie. Met BAMM Multitouch creëer je niet alleen interactie tussen gasten, maar stimuleer je ook het contact tussen gasten en jouw personeel. Door de eindeloze mogelijkheden aan software, biedt BAMM Multitouch daarnaast vermaak voor jong én oud, waardoor alle gasten niet weg te slaan zijn.

Customize jouw BAMM Multitouch

Naadloze integratie en perfect passend bij jouw concept. Dankzij de ongelimiteerde mogelijkheden op hard- én software gebied, stel jij zelf jouw perfecte BAMM Multitouch samen. Kies uit verschillende tafels of gebruik een eigen tafel en ga los met jouw content! Fietsroutes delen, een interactieve wijnkaart tonen, games laten spelen of kortingscoupons delen? Met BAMM Multitouch is alles mogelijk.

Ontvang waardevolle feedback

Dankzij de gebruiksvriendelijke software is BAMM Multitouch in staat alle feedback van jouw gasten te verzamelen. Het scherm vraagt gasten automatisch feedback te geven, waarmee jij jouw bedrijf efficiënter én effectiever kunt verbeteren dan ooit tevoren! En wil jij bouwen aan jouw online reputatie? De slimme technologie stelt jouw gasten in staat hun review te plaatsen op een verscheidenheid aan social media.

Hardware & software

Restauranttafel

De mogelijkheden van de restauranttafel zijn oneindig. De software biedt infotainment, games voor het hele gezin en de koppeling met praktische bestel- en betaalfuncties.

Denk bij infotainment bijvoorbeeld aan de geschiedenis van het bedrijf en/of bedrijfspand, activiteiten in de omgeving en het tonen van komende evenementen etc.

De software van BAMM! maakt verder maatwerktoepassingen mogelijk zoals een interactieve wijnkaart en het uitlichten van producten van leveranciers. De BAMM! restauranttafel kan in alle stijlen en materialen worden geleverd, van klassiek tot modern. Wij kunnen ook uw bestaande meubilair ombouwen tot BAMM! restauranttafels.

Bestel- en informatiezuilen

De touchscreenzuilen kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het geven van informatie voor uw product(en) of dienstverlening, het plaatsen van een boeking, reservering of bestelling. De touchscreenzuilen zijn te leveren met digitale betaaloplossingen en de optie om contant te betalen. De touchscreenzuilen zijn beschikbaar in diverse standaard oplossingen. Een combinatie van meerdere schermen in één zuil kan worden gebruikt om een beleving op maat te creëren voor uw gasten.

Prijzen op aanvraag.

Get in touch

Meer weten over de mogelijkheden van BAMM multitouch in jouw sector? Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.