Maak van een simpel moment een ultiem geluksmoment

Een helder moment, een herinnering die opdoemt, een onverwacht grapje. Uit de schulp kruipen en communiceren. Lachen. Zingen. Met BAMM Multitouch creëer je waardevolle geluksmomenten. Voor iedereen, ongeacht de persoonlijke situatie.

Herinneringen én dromen worden werkelijkheid

Dankzij de interactieve ervaring Op het indrukwekkende display met brede kleurweergave zie je foto’s en video’s tot in de allerkleinste details tot leven komen. En waar je de Multitouch ook mee naartoe neemt, de hoge helderheid en de anti reflectieve laag zorgen ervoor dat jouw bewoners of cliënten altijd alles perfect kunnen zien. Of je nu met z’n tweeën, of met een groep bent.

Mogelijkheden, geen beperkingen

BAMM Multitouch is voor iedereen geschikt. Door de uitgebreide mogelijkheden in software staan mogelijkheden voorop en verdwijnen beperkingen voor even naar de achtergrond.

Ontworpen voor iedereen

Wij geloven dat technologie pas echt krachtig is als iedereen het kan gebruiken. Daarom heeft BAMM Multitouch toegankelijkheidsfeatures voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van zien, horen, interactie of leren. Zo kun jij BAMM Multitouch gebruiken zonder hem aan te hoeven raken.

Hardware & software

BAMM! Zorg touch is een nieuw multitouch-product dat ontwikkeld is voor de thuiszorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Het product is uitermate geschikt voor kleine woongroepen. Het softwarepakket bestaat uit meer dan 100 programma’s! De mogelijkheden zijn breed; veel spel, herinneringsmomenten en educatieve toepassingen. Wij passen uw systeem kosteloos aan met content die past bij uw organisatie, locatie of herinneringen van de bewoners of cliënten.

BAMM! Zorg touch – mobiel (lichtgewicht, 21,5 inch)
Nu tijdelijk voor: € 1.950,- excl. BTW

BAMM! Zorg touch – lift (in hoogte verstelbaar en kantelbaar, vanaf 43 inch)
Nu tijdelijk voor: € 5.450,- excl. BTW

Aanbiedingen geldig t/m 31-12-2020

Maandelijkse betaling van onze producten is mogelijk. Er zijn geen vaste abonnementskosten en de producten zijn ook voor korte periodes te huur.

Get in touch

Meer weten over de mogelijkheden van BAMM Multitouch in jouw sector? Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.