Geef jouw leden en bezoekers de ultieme sportbeleving

Als sportvereniging wil je er alles aan doen om jouw leden en bezoekers de ultieme sportbeleving te geven. Met BAMM Multitouch onderscheidt je jezelf niet alleen van andere verenigingen, maar maak je een bezoekje aan jouw sportvereniging tot een unieke ervaring.

Ultieme gastvrijheid

Leden, bezoekers, tegenstanders.. bij jouw sportvereniging wordt iedereen als échte gast ontvangen. In één oogopslag zien op welk veld gespeeld wordt, wie er fluit, welke kleedkamers beschikbaar zijn en hoe de stand van de competitie eruit ziet. Met BAMM Multitouch zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zo maak je indruk

Zijn de wedstrijden afgelopen, dan worden uitslagen direct verwerkt. Voor leden en bezoekers toch een reden om nog wat langer in de kantine te blijven. En dat broodje te bestellen die er zo lekker uit ziet op het scherm. Ook handig dat zij kunnen zien of er files staan. Of flitsers. Komen leden of bezoekers op de fiets? Dan biedt Buienradar uitkomst!

Geef sponsoren een podium

Het wordt steeds moeilijk sponsoren te vinden voor jouw vereniging. Met BAMM Multitouch kun je jouw sponsoren een uniek aanbod doen! Door de eindeloze mogelijkheden in software kunnen jouw sponsoren namelijk digitale advertenties tonen én bezoekers direct naar hun website doorlinken.

Get in touch

Meer weten over de mogelijkheden van BAMM multitouch in jouw sector? Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.